Sjömanskyrkan i Malmö

I Malmö hamn bedrivs sjömanskyrkligt arbete. Sjömansprästen jordfäster gamla sjömän och lyssnar till oroliga hjärtan, besöker fartyg och bistår i praktiska angelägenheter.

Kontakt
Fiskehamnsgatan 3,
211 18 Malmö

Besöksadress Fiskehamnsgatan 3
Telefon 040-27 93 43

Telefon: +46730972641
Kaplan The Rev’d JP Heath

Våra öppettider i Malmö

Mån-Fre 9:30-16:30

Malmö Seafarers Chaplaincy har ett samarbete med Sjöfartsverket. Tillsammans besöker vi sjöfolk på deras fartyg, och förser dem med SIM-kort och påfyllning av dessa. Vi erbjuder även gratis transport till olika platser runt om i Malmö. Vi är alltid redo att hjälpa sjöfolk som behöver COVID-vaccin eller som vill vaccinera sig med en booster. Kapellanen erbjuder andlig ledsagning för de sjöfarare som så önskar.

Samarbetet med Sjöfartsverket innebär att vi kan erbjuda olika faciliteter: Sjömansklubben vid Kockum Fritid; gymmet, poolen och andra sportanläggningar, samt den bekväma loungen för te och kaffe på Kyrkans gård. Vi arbetar måndag till fredag 9:30 till 16:30. Dessutom kan vi fortfarande hjälpa sjöfolk med transport på kvällarna fram till 22:00. Vi finns även tillgängliga för att hjälpa sjöfolk på begäran under helgerna.

Besök oss på får Facebooksida Malmö seafarers chaplaincy.

Rulla till toppen